dilluns, 6 de juliol del 2009

Una petita introducció per a començar


Farà cosa d'un més que em vaig apuntar per anar a Palestina en la brigada bastonera que organitza la XEP (Xarxa d'Enllaç amb Palestina) com a percussionista.

L'objectiu d'aquest viatge no és només anar a mostrar una petita part de la nostra cultura a la gent d'allà, sinó que també es pretén que cada persona que vagi allà sigui un observador directe de conflicte que està passant i que, d'alguna manera, faci arribar el que ha pogut veure a altres persones. Per aquest motiu creo aquest blog, que serà el lloc on penjaré o intentaré penjar sempre que em sigui possible la informació que pugui obtenir.

Amb aquest blog també pretenc que tota aquella gent que tingui una opinió (igual o contrària) pugui opinar i dir la seva, tot i que no crec que tingui molt d'èxit, ja que hi ha molts blogs per aquestes xarxes i n'hi ha pocs que tinguin molta participació, però només que unes poquetes persones el llegeixin ja hem dono per satisfeta, perquè tot comença per les petites coses.

Finalment deixo uns enllaços que donen més informació sobre la brigada on vaig i la XEP:



http://brigadabastonerapalestina.wordpress.com/



www.xarxa.palestina.cat/



http://www.xarxapalestina.org/



2 comentaris:

  1. Mercee! soc la marta del pinell, em sembla molt bé que aneu, i la veritat no coneixia l'existencia de la XEP.
    Però no és una mica perillos anar ara alla..?
    Res, q vaigue molt be i haver si ens veiem un dia destos!! =)
    Muàa!

    ResponElimina
  2. Molt bones Mercé!
    Primer de tot felicitar-te pel pas donat. Podent triar Menorca (per dir algun destí d'aquí) has triat anar a Palestina mab el que a casa deuen estar cagant-se amb tot però hi ha molta gent allà que t'ho agrairà.
    Ara de tu depen que aquest sigui un viatge profitós, realment profitós o sigui una anècdota més en la teva vida per a explicar a un grup d'amics i amigues. Jo seré dels qui t'intentarà seguir en este curt viatge i espero que siguis capaç de transmetre tot allò que sentis i visques. Mos veiem este cap de setmana a Càlig!!

    Salut i lluita!

    Guillem de Tivenys

    ResponElimina